Mobiilipelien arvostelu – Miksi mobiilipelit ovat nousussa suosio?

Mobiilipelien arvostelu – kuinka kaukana olemme tulleet? Aiemmin pelaaminen oli toimintaa, joka rajoittui pelkästään konsoliin ja PC-peleihin. Mobiilipelit ovat olleet ympärillä aikaisinta puhelinta, mutta niiden laatu on kasvanut nopeasti ajan myötä. Olemme edenneet yksinkertaisista mobiilipeleistä, kuten Snake ja PacMan, peleihin, joissa on vaikuttava grafiikka ja yksityiskohtaiset tarinat. Tämän seurauksena mobiilipelatuotteiden teollisuus on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja sen arvo on vain alle € 2 miljardia vuonna 2017. Sen lisäksi, että saatavilla on useita laadukkaita pelejä, jotka ovat saatavilla markkinoilla, siksi mobiilipelit ovat suosio kasvaa.

Klassikoiden uudelleen keksiminen

Monet ihmiset pitävät mobiilipeleistä houkuttelevia, koska on olemassa useita pelejä, jotka tuovat esiin klassikoita, kuten pokeria, uudistetuissa muodoissa, kuten mobiilivideopokeri. Verkko- ja mobiilikasinoiden saatavuus on myös lisännyt uusien käyttäjien saatavilla olevia online-strategiaoppaita, kuten Ladbrokesin videopokeri-oppaaseen. Tämä on helpottanut pelaajien kokeilemista uudella tavalla huolimatta siitä, että he eivät tiedä, mitä he tekevät. Myös nostalgista tekijä on otettava huomioon. Retro-pelit ovat yhä suosittuja mobiilikäyttäjien keskuudessa, kun PacManin ja Sonic the Hedgehogin uudistetut versiot ottavat mobiilialustan myrskyn.

Sopivuus

Useimmat ihmiset omistavat älypuhelimen näinä päivinä. Tämä tarkoittaa, että heillä on pääsy internetiin ja peleihin heidän ulottuvillaan missä tahansa, milloin tahansa. Mobiilipelit ovat erittäin kätevä ja nautinnollinen harrastus, etenkin työmatkalla matkustaville ja lähteville matkustajille. Mobiilipeleiden addiktiivinen ja usein yksinkertainen luonne merkitsee sitä, että ne ovat erittäin helppoa poimia ja laskea aina, kun se sopii soittimeen.

Sosialisointi

Sosiaalinen media on noussut suosioon viime vuosina. Useimmat meistä viettävät huomattavaa määrää päiviämme päivittämällä tilamme, virkistäen syötteitämme ja jakamalla napsautuksia. Sosiaalisten ominaisuuksien sisällyttäminen mobiilipeleihin on lisännyt suosionsa. Voit nyt haastaa Facebook-ystäväsi kilpailemaan kanssasi pelin kanssa tai keskustelemaan edistymisestä muiden intohimoisten pelaajien kanssa käyttämällä sisäänrakennettuja keskustelu- ja keskustelupalveluita.

Kustannus

Suuri haaste mobiilipeleissä on, että ne ovat niin edullisia, varsinkin kun verrataan suosittujen konsolipelien hintaan. Hiljattain julkaistu PlayStation Four -peli voi maksaa jopa 50 euroa verrattuna mobiilipeliin, joka maksaa noin € 2 koko pelin osalta. Myös mobiilisovelluskaupoista ladattavissa olevien pelien lisäbonus on täysin ilmainen. Lisäksi uusien pelien määrä, joka luodaan ja ladataan myymälöihin joka ikinen päivä, tarkoittaa, että mobiilipelaajille on mahdollista kokeilla jatkuvasti uusia pelejä maksamatta mitään.

Nämä ovat vain muutamia syitä, mobiilipelejä on tullut niin suosittuja viime vuosina. Tulevaisuudessa alan tavoitteena on tarjota innovatiivisia ja helposti saatavilla olevia pelejä valtavan yleisön kannalta.

Tervetuliaisbonus – Suositeltavat pelimme

Paras tarjous – Facebook pikapelit

Tylsää kun odotat jonkun tekstin takaisin? Nyt voit haastaa ystäviä huipputuloksista Facebook Messengerin uusissa pikapeleissä, kuten Pac-Man, Space Invaders ja Words With Friends Frenzy. Saatavana heti viestiketjustasi, ne latautuvat sekunneissa, koska ne on rakennettu HTML5-mobiiliverkostandardiin, sen sijaan että niitä olisi ladattava niinkuin kova natiivi sovellus.

Facebook toivoo, että ystävällinen kilpailu vie sinut viettämään vielä enemmän aikaa Messengerissä. Voit kilpailla asynkronisesti korkeiden pistemäärien sijasta samanaikaisesti, joten kannattaa kokeilla onneasi milloin tahansa. Ja lopulta, Instant Games voisi ansaita Facebook-mainontaa dollareista kehittäjiltä, ​​jotka mainostavat pelejä tai maksujen leikkaamisesta, vaikka pelien sisäisiä ostoksia ei vielä ole.

”Instant Games” lanseerataan tänään 30 maassa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, jossa on 17 pelejä klassisilta kehittäjiltä, ​​kuten Bandai Namco, Konami ja Taito sekä uudet studiot, kuten Zynga ja King. Instant-pelit ovat saatavilla uudemmissa iOS- ja Android-laitteissa, ja niitä voi löytää napsauttamalla peliohjaimen kuvaketta Facebook Messengerin ketjujen alla valokuvien ja tarrojen painikkeiden vieressä. Voit myös pelata Facebook-tasoilta työpöydältä pienen päällystetyn puhelimen näytön ansiosta.

mobiilipelien arvostelu

Facebook testit palkitsevat mainoksia mobiilipelien bonuksena

Facebook, sosiaalinen verkosto, jolla on yli 2 miljardia käyttäjää ympäri maailmaa, aloitti ohjelmiston testaamisen Messenger-keskustelualustallaan, jotta pelin kehittäjät ansaitsevat rahaa välittäjistä ja palkituista videomainoksista. Yhtiö aloitti myös In-App-ostosten alustavan testauksen blogikirjoitusta varten.

Mobiilipelien varten Messenger – alusta käyttää kyselytilaa yleisöverkostosta sijoittamaan mainoksia pelien, kuten Blackstormin Everwingin ja FRVR: n koripallo FRVR: n, kautta blogikirjoitukseen. Instant Games -ohjelmiston pehmeä lanseeraus antaa yritykselle mahdollisuuden testata ja oppia parhaita tapoja kehittäjille integroida mainoksia, jotka parantavat peliä ja tarjoavat samalla kaupallistamisen polun.

Ensimmäisten testien tulosten perusteella Facebook aikoo ottaa lisää kehittäjiä mukaan mainossijoituksiin tulevien viikkojen aikana. Facebook luo myös lisää kehittäjävälineitä mittaukseen ja mainosten optimointiin. Instant Games on suljettu beta-alusta kehittäjille kumppaneissa Messengerissa iOS-, Android- ja uutislähteille.

Facebook haluaa selkeästi rakentaa Instant Games for Messenger -alustaansa antamalla kehittäjille rahapoliittisia kannustimia rakentaa pelejä, jotka myös antavat markkinoijille mahdollisuuden tavoittaa sitoutuneita liikkuvia käyttäjiä. Nopeat pelit ja palkitut mainokset ovat molemmat strategioita, jotka toimivat hyvin mobiililaitteilla käyttäjille, jotka etsivät helposti kulutettua ja viihdyttävää sisältöä.

Facebook ryhtyy leikkaamaan Messenger-peleissä näkyviä mainoksia, jotka on ohjattu sen Facebook-yleisöverkostosta, TechCrunch raportoi. Mainokset näkyvät joissakin peleissä iOS: ssä ja Androidissa, kun sovellusten sisäiset ostokset aloittavat vain testit Androidissa, jossa Google Play ottaa normaalin 30%: n tarjous leikkauksen. Se on hyvä mobiilipelien arvostelu.

Facebookin mainoksen kasvun hidastuessa yhtiö etsii lisää tapoja kaupallistaa eri alustoillaan, kuten Instagram, WhatsApp ja Messenger, joka oli bonus 1,3 miljardia käyttäjää. Yrityksen työpöytäympäristö on kuivunut pois, kun App Store ja Google Play ovat dominoineet mobiilipelien pelaamista.

Mobiilipelien arvostelu houkuttelevat brändin mainostajia kohtaan, koska heidän yleisöt ovat sitoutuneempia sovelluksen kanssa kuin he ovat passiivisempien medioiden, kuten televisio- ja radion, kanssa. Pelit eivät ole vain nuorempia, mutta kuluttajat ovat myös onnellisimpia mobiilipeleissä. Noin kolmesta neljästä henkilöstä kertoi olevansa hyvällä tuulella pelisovelluksella, kun vain 61 prosenttia niistä, jotka käyttäytyivät muiden kuin pelaamissovellusten kanssa, tämän kuukauden kuukausittaisen kyselytutkimuksen mukaan.

Käy yhteystietosivullamme saadaksesi yhteyden meihin –336-925-8102