Trinos – Webdesign Nijmegen

Met een persoonlijke aanpak en transparante manier van werken helpen wij jou

Wij zijn jouw betrouwbare partner. Door middel van open, duidelijke communicatie en een nauwe samenwerking realiseren we jouw succes. Vanwege onze full service propositie zijn de lijnen kort en realiseren we samen met jou al jouw ambities.

We beschikken over ervaren developers en experts in digitale marketing. Wij geloven dat er altijd gekeken moet worden vanuit de eindgebruiker. De digitale wereld biedt tenslotte de online bezoeker meer keuze, invloed en macht. Vanuit deze gedachtegang bedenken, ontwerpen, realiseren én optimaliseren we jouw website of webwinkel.

Trinos is een webdesign bureau in Nijmegen. We zijn gevestigd tegenover het centraal station. Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte aan!

of bel 024 – 202 2064

Waar kunnen wij jou bij helpen?

wordpress-logo-stacked-rgb

Website

Door techniek en creatie juist te combineren, realiseren wij niet alleen het beeld van de website maar ook het juiste gebruiksgemak, functionaliteit en gevoel. Uiteraard testen en optimaliseren wij elk aspect totdat alles in ieder detail perfect is. Zo creëren wij voor jou de perfecte website, volledig geoptimaliseerd.

magento-logo

Webwinkel

Jouw webwinkel wordt gemaakt met één doel: zo veel mogelijk online verkopen realiseren. Door onze ervaring weten wij wat jouw klant wil, op welke knoppen jouw klanten klikken en welke teksten jouw klanten overhalen om tot koop over te gaan. Dit voeren wij door in jouw webwinkel om de omzet een boost te kunnen geven.

Online marketing

Online Marketing

Met de juiste digitale marketing stimuleren wij de vraag naar jouw website of webwinkel. Wij geloven in de uitwisseling van waarde met de online bezoeker of consument. Wij converteren door middel van een overtuigend design en een functionele structuur. Zo kan je je website optimaal benutten en er het beste uit halen.

Onze klanten

Trinos werkt voor verschillende klanten, van ZZP tot multinational

Schaapskooi Schijndel
Opladervooronderweg.nl
Specishops
Pink Gellac
KlimKong
Van Dijk Trucks