Actualitat

S’intensifica a Barcelona la campanya per explicar els detalls de les cinc noves línies d'altes prestacions que s’implantaran el 26 de novembre.

Del 24 de novembre al 3 de desembre, els trens no hi pararan en direcció Trinitat Nova, per treballs d’adaptació de la infraestructura a persones amb mobilitat reduïda
El final de la segona fase de les obres de les noves sortides d'emergència del túnel de l'AVE ha permès reobrir parcialment el trànsit a la cruïlla de Nàpols
Consulta del buscador Vull Anar / Foto: TMB

Una nova funcionalitat del planificador de rutes Vull Anar permet avançar-se a la posada en servei de les línies H2, V1, V19, V23 i V25, el pròxim 26 de novembre.

Es continua desenvolupant l’anàlisi de les caixes i bastidors dels trens més antics, prioritzant la seguretat del personal i dels usuaris

Compromís

Imatge promocional del concurs de disseny

Com a continuació de la campanya conjunta 'Mou-te per la salut mental', es busca una imatge perquè les dues entitats felicitin les festes.

Muntatge amb els fotogrames d'alguns dels curts finalistes / Imatge: TMB

La novena edició del festival Subtravelling de TMB ja té els 10 curtmetratges finalistes. Es poden veure al web de TMB, votar-ne els favorits i guanyar premis de cine, entre els quals un viatge a Dubai.

Un moment de la visita al Centre de Control de Metro / Foto: TMB

Ciutadans interessats per la tecnologia aplicada als serveis públics han tingut l'oportunitat de veure de prop els nuclis de gestió que mantenen vives les dues principals xarxes de transport de Barcelona.